En instruktionsfilm hjälper dig sälja en specifik produkt eller tjänst.

Våra kunder är till 70 % företag i tillverkningsindustrin och därför har instruktionsfilm blivit vår paradgren. En instruktionsfilm kan kosta mindre än en broschyr. Filmbyggarna gör filmer som är enkla och pedagogiska.

Er instruktionsfilm

Som allt marknadsmaterial ska filmerna vi gör stärka våra kunders varumärke.Vår utmaning är att arbeta tidseffektivt men vi tummar aldrig på kvaliteten. Det gäller både vid inspelning samt vid efterproduktion.

I en undersökning från Wyzowl anger 79 procent att de hellre ser en film för att lära sig om en produkt än att läsa en text. En instruktionsfilm minskar även dina kostnader för personaltid som läggs på utbildning och support.

För bakgrundsmusik har vi ett låtbibliotek med över 20 000 låtar. Till skillnad från andra låtbibliotek på nätet äger vi rättigheterna till musiken vi använder. Därför kan vi garantera att ni aldrig kommer att få problem med upphovsrätten till musiken.

Det kan inte andra låtbibliotek inte garantera eftersom de inte äger rättigheterna och då kan upphovspersonen registrera den hos Stim eller liknande europeiska organisationer.

Instruktionsfilm efter Era behov

Givetvis har vi möjlighet att anpassa filmerna efter era behov. Exempelvis har vi möjlighet att lägga in voice-over från flera olika språk eller texta. Ibland animerar vi för att visa något som inte går att filma. Det kan exempelvis vara hur ser fungerar i en produkt. I en instruktionsfilm kan vi lägga in enkla grafiska objekt som pilar eller röda kryss för att förtydliga.

Lägg till avsändare

Vi kan även göra ett intro som läggs in i början av er instruktionsfilm. Ibland har vi satt logotypen i ett hörn av filmen så att det blir tydligt genom hela instruktionsfilmen vem som är avsändare. I slutet av en instruktionsfilm kan vi lägga in er logotyp samt adress till er webbsida.